Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını olmak binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının niçin başüstüneğu doğal afettir.

Yangın Kapısı esas amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri gestaltlırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma açıkça bünyelarda 120cm, faziletli katlı daire binalarında 90cm makroliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den azca olmamalıdır.

üste, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

çatı çışitalarında kullanılan baplar işlemlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride mahsur kalabilir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dışa selim açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 uyum sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yapmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en amelî fiyatlarla sahip olmak kucakin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık bilgi alabilirsiniz.

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması için kapının yangın kapısı hızla kapanması çok önemlidir. 

Projeye en yakışır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı yakınlarında haydi haydi açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page